News
PUBLICATIONS, NEWS... WITH OUR PERSONAL TOUCH
Jornada 50 Aniversari de la Llei RCSCVM
Jornada 50 Aniversari de la Llei RCSCVM
José Luis Martínez Maluquer ha asistit a la Jornada 50 Aniversari de la Llei sobre Responsabilitat Civil i Assegurança en la Circulació de Vehicles a Motor. Madrid, 29-30 novembre 2012

José Luis Martínez Maluquer, soci de Maluquer Advocats, ha asistit a la Jornada amb motiu del 50 Aniversari de la Llei sobre Responsabilitat Civil i Assegurança en la Circulació de Vehicles a Motor, celebrades a Madrid, els dies 29-30 de novembre de 2012. Les jornades foren organitzades per INESE, Divisió d'Assegurances de Reed Business Information, junt amb la "REVISTA DE RESPONSABILIDAD CIVIL Y SEGURO" y la "ASOCIACIÓN DE ABOGADOS ESPECIALIZADOS EN RESPONSABILIDAD CIVIL Y SEGURO".

A la Jornada, es van analitzar alguns dels punts més rellevants i controvertits de la Llei, la problemàtica específica del Dret de Circulació en general i, en particular, la valoració del dany corporal. Entre els ponents cal destacar la presència de Juan Antonio Xiol Rios (Magistrat Presidente de la Sala del Tribunal Suprem) i Ángel Llescas Rus (Magistrat de la Audiència Provincial de Madrid).

Related News